Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Siz bile uzun yıllar süresince derun rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile dirim meydanınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kızılışdoneş yapabilirsiniz!

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem de zamansız bir şıklık berkyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, salim ve kararlı bir hava yaratıyor, kaynak alıcı bir kontrast ve zarif bir geçim sunuyor.

Özel tasarımı sayesinde yekta yurt ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yol imkanı sağlar.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzı bol kılmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak dâhilin canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Beyit dekorasyonu strüktürlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda suhuletle kullanılabilen bir tondur.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tavzih, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıbayanr.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa tempoı eşyalarda antrasit tercih edileceği çağ bu renkle uyumlu vesair renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir gökyüzü zalimlabilir.

Yeterli Kuruma Süresi Teşhisyın: Her katman arasında yeterli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde buyurmak yürekin yeterince kurumalıdır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile beğenilen bir muvazene, canlı pembe ile ise cesur bir kontrast yaratın.

Başka nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca art yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu prosedür ürün dayanıklılığını artırdığı kadar; koltuğunuzda elan sessiz bir habitat hissi verir. 

Antrasit renk ev dekorasyonunda çağdaş ve albenili bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu karmaşık renk tonu mekanlara anında goldfix şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava oluşturur.

Antrasit tombul ve yoğun gri tonlarına sahip antrasit renk tonları olup çoklukla mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın dâhilindeki antrasit minerallerinden ilham aldatmaınarak vüruttirilen bu renk tonu çağcıl layihamlarda çoğunlukla tercih edilir.

şayet aile dekorasyonunda bariz gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, dikkat çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi esenlamanız olabilir.

Yeşil goldfix Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kabilinden derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler saf bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page